Ferma ecologica Biodumbrava a luat fiinta in anul 2009-2010 fiind printre primele ferme de profil ecologic in apropiere de Bucuresti. Aceasta se afla la 15 km. de  capitala in Com. Joita, jud. Giurgiu (in spatele cart. Militari, Com. Rosu – Chiajna – Dragomiresti – Bacu – Joita) si este deschisa tuturor celor care doresc sa achizitioneze produse ecologice. Produsele oferite fac parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie ecologica reglementate la nivel european. Fiind adeptii conceptului „Sanatate prin alimentatie”, ferma ecologia Biodumbrava este un pionerat in agricultura bio romaneasca care promoveaza si o gama larga de legume din soiuri romanesti la cele mai inalte standarde bio.

Ne gasiti la microferma luni-sambata 12.00-21.00 si duminica in functie de comenzi vom fi prezenti la punctul de desfacere din str. Romancierilor (liceul P.T.T.R.) din Drumul Taberei.

Distributia se face o data pe saptamana in ziua de joi. Pentru Bucuresteni primirea comenzilor se desfasoara in doua locatii. Una la magazinul Bacania Veche in spatele stadionului Dinamo – str. Barbu Vacarescu nr.49 intre orele 18 – 20 si a doua pe str. Romancierilor in fata Colegiului Tehnic GH. Airinei (Liceul P.T.T.R – cart. Dr. Taberei). orele 19.00 – 20.00. Clientii din tara pot primi produsele prin serviciul de curierat Fancourier.

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master