www.BioShopRomania.com

este un magazin administrat de echipa SC Event Bazar SRL., companie cu capital integral romanesc, care promoveaza si vinde la nivel national si international numai produse autentice romanesti de pe intreg cuprinsul tarii.

Cine suntem?


De 10 ani suntem in contact permanent cu producatorii romani autentici si astfel am inteles nevoia promovarii produselor bio/eco, traditionale si naturale romanesti atat la nivel national cat si international.
Astfel, prin aceasta platforma online performanta punem la dispozitia tuturor consumatorilor produse naturale realizate in gospodariile taranesti sau ferme traditionale urmand motto-ul care ne ghideaza activitatea: “for beautiful life”. Pentru ca va indemnam pe toti sa consumati produse naturale si astfel sa traiti in armonie cu natura, magazinul nostru vinde doar produse insotite de certificate sanitar veterinare, certificate bio/eco, certificate traditionale.
Strategia noastra se rezuma la inlesnirea accesului vostru numai la produse autentice romanesti atat de apreciate la nivel national si international. Ne propunem, astfel, sa promovam imaginea Romaniei in lume prin ce are ea mai de pret: traditiile ancestrale.
Magazinul isi propune sa ofere cea mai mare gama de produse romanesti traditionale, bio si naturale iar ahitectura lui a fost realizata astfel incat sa fie cat mai facil si util pentru voi si furnizori. Muncim aici sa va satisfacem toate gusturile indiferent ca traiti in Romania sau in alte tari din Uniunea europeana si nu numai.

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master