Conceptul nostru “Green Your Life”  are o viziune holistica pornind de la nutritie, detoxifiere, dezvoltare personala, pana la homeopatie.

Pe parte de nutritie, am infiintat Magazinul cu ajutorul caruia oferim produse Organice, Conventionale sau Ecologice foarte atent testate si selectionate din piata. Ulterior am infiintat si Ferma, care este un proiect de familie ce isi propune sa ofere produse crescute de noi, curate, crescute fara ierbicide sau ingrasaminte chimice.

Magazinul online www.greenyourlife.ro va ofera urmatoarele Modalitati de Livrare: CURIER RAPID – FanCourier. Livrarile se fac in toata tara.

Contact Owner

Our Useful Features & Services

Livram in toata tara

- Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului. - Transport GRATUIT doar pentru Zona Bucuresti si zonele limitrofe - pentru a beneficia de acest serviciu urmariti tabelul de mai sus. - Livrarea o face curierul direct la adresa precizata in comanda. - In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN CURIER isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului. - Timpul de livrare: intre 24h - 72h in functie de distanta, din momentul validarii comenzii. Validarea se face de catre operatorii Green Your Life telefonic si/sau prin e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master