Povestea noastră

Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor. Din păcate “piața” așa cum arată ea acum nu a reprezentat o soluție satisfăcătoare pentru noi personal deoarece ea s-a transformat într-un spațiu al tiraniei prețului impus de intermediarii în fața căruia micul fermier nu are șanse. Această neputință a țăranului simplu ne-a impulsionat și mai mult să facem ceva, să nu mai așteptăm ca rezolvarea să vină din exterior ci să contribuim la ea în mod activ. Așa s-a născut Heritage Farms.

Cine suntem?

Suntem un grup de fermieri din Bihor care producem cu grijă legume, fructe și produse alimentare curate, ferite de chimicale și alte bazaconii, pe care le livrăm la domiciliu în toată țara. Împreună formăm Heritage Farms.

Cum procedam?

Legumele și fructele sunt cultivate în ferme de familie locale – din Fegernic (fam. Hercuț), din Apateu (fam. Gabor), din Tinăud (fam. Ghiorghiaș), din Salonta (fam. Drăgan), din Sălard (fam. Miklos) și din Husasău de Criș (fam. Cosma) – pentru că vrem să demonstrăm că țăranul român are ceva valoros de oferit și cel mai important să dărâmăm mitul care spune “fermierii românii nu știu să colaboreze”. Ne bucurăm să vedem cum noi familii de fermieri se alătură sezon după sezon micii noastre comunități.
Legumele și fructele le recoltăm doar în dimineața livrării pentru maxim de prospețime și pentru a le permite să se coacă pe plantă. În felul acesta ele absorb nutrienți pe toată durata coacerii ceea ce le influențează gustul și valoarea nutritivă. Alături de prospețime și nutrienți vrem să oferim și hrană sănătoasă. De aceea suntem spre finalizarea procesului de certificare pentru producție ecologică.

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master