Cum a aparut „La Borcan”?

S-a intamplat in primavara lui 2013, cand doi frati au ales sa se intoarca la natura, sa traiasca sanatos, sa faca ceea ce le place, iar daca prin asta se infiripa o afacere de succes, cu atat mai bine.

Sloganul noastru de inceput a fost : “HAI SA REVENIM LA SANATATE, LA NATURAL, LA TRADITIONAL!”.

Pentru noi si copiii nostrii eram permanent in cautarea unor alimente sanatoase, dar nu gaseam decat alimente pline de E-uri, cu compusi chimici, artificiale sau facute din resturi. Mai mult decat atat, marea lor majoritate erau din import, de slaba calitate si nesanatoase.

Astfel s-a nascut ideea „La Borcan”. Traim pe unul din cele mai bune soluri din Europa, unde se pot cultiva legume si fructe sanatoase, cu miros si gust natural. A aparut si intrebarea: “De ce sa nu producem noi aici alimente sanatoase, de incredere, din legume si fructe cultivate pe cale naturala?”

Pentru punerea ideii in practica, am folosit legume si fructe 100% romanesti, cultivate in mod traditional, obtinute in gradina proprie din satul Vad, comuna Sercaia, unde am ridicat o sera.

Din dorinta de a impartasi modul sanatos de viata, printr-o alimentatie bazata pe cat mai multe legume si fructe, intreprinderea noastra a cules, a creat si a dezvoltat o suita de retete traditionale. Preparatele noastre readuc  gustul de odinioara al legumelor si fructelor LaBorcan, gustul autentic  al vacantelor  de la bunica. In procesul de fabricatie nu am inclus nici un fel de adaos chimic, conservant sau aditiv alimentar.

Legumele si fructele obtinute din cultura proprie nu au fost ajutate cu nici un ingrasamint chimic, singurele stimulente fiind gunoiul de grajd, compostul de urzici si gainat de pasare, dar mai presus de toate, dorinta de a manca sanatos izvorata din iubirea pentru oameni. Semintele de legume le-am adunat din toata Europa, acestea provenind de la diversi cultivatori la fel de pasionati ca noi, in preparatele noastre regasindu-se rosile TIGRES,  impreuna cu INIMA DE BOU de Bacau sau traditionalul DOVLECEL cu fandositul ZUCHINNI si cosmoplitul PATICHON.

Va invitam sa degustati preparatele noastre LaBorcan si sa redescoperiti gustul pierdut al preparatelor facute dupa retete romanesti: legume coapte pe foc, fructe pregatite cu grija, toate pastrate “La Borcan”.

Credinta noastra este ca produsele naturale si sanatoase aduc increderea si satisfactia oamenilor.

A manca sanatos inseamna a trai sanatos!

Echipa borcanistilor va ureaza Pofta Buna!

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master