Alin Pungă, alături de soția lui, a luat foarte în serios legumicultura și își dorește ca toți clienții lui să beneficieze de legume cât mai sănătoase și gustoase. În sfârșit, roșiile au gust de roșii, și toți veti înțeleg la ce se refera odata ce veti degusta!

A plecat de la ideea de a face totul natural, corect și moral. De exemplu, pe răsadurile de roșii aplică doar zeamă bordeleză 1%, cunoscută popular sub numele de piatră vânătă, folosită chiar și de bunicii noștri, probabil unul din cele mai sigure produse pentru combaterea dăunătorilor. În rest, după această aplicare, nu mai foloseste până la produsul finit niciun alt produs chimic.

Cu ajutorul bătrânelor din sat, a ajuns la ceea ce consideră că este produsul ideal pentru a hrăni natural legumele pe care le produce: foloseste maceratul de urzică, bogat în vitamine și minerale, în care adăugă vetrice, plantă bogată și ea în micronutrienți, alături de tătăneasă. Astfel poate oferi legumelor tot necesarul de substanțe nutritive, fără a folosi produse chimice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master