Legume curate, proaspete, naturale, sanatoase, crescute cu pasiune, cu avant si cu dorinta de a fi responsabili pentru sanatatea noastra si a familiilor noastre, dar si pentru lucrul bine facut; functionam dupa principiile bunului simt si ale agriculturii ecologice.

Roadele Pământului, proaspete sau conservate

Legume diverse, verdeturi, ingrediente de salată, conserve, dulceţuri, sucuri, siropuri, ceaiuri şi mirodenii pentru remedii aromatice, produse de tara, plante medicinale, rasaduri sau seminte din recolta proprie: iată ce poţi găsi în grădina cu Legume Fericite.

O sursă curată

Legumele Fericite sunt plantate cu dragoste şi crescute cu grijă pe un teren odihnit zeci de ani. Cultivarea şi irigarea se fac cu invazie minimă, pentru a preveni eroziunea solului: plantele sunt udate lent, prin picurare. Seminţele sunt selectate din culturile anilor anteriori sau din surse care exclud modificările genetice sau tratarea cu substanţe chimice.

O creştere sănătoasă

Soare, apă şi iubire: iată ingredientele cu care sunt crescute Legumele Fericite. Metodele de prevenire a dăunătorilor sunt exclusiv biologice – culturi intercalate sau extracte de plante ori insecte care să limiteze „avariile”. Iar îngrăşământul este exclusiv natural. De la plante care ştiu cum să adune azotul atât de necesar, până la compost de toate felurile, folosim hrană pentru Pământ ca să putem oferi bunătăţi curate şi adevărate.

Recoltate azi, aduse iute la uşa ta

Legumele, fructele şi plantele sunt în general recoltate în ziua în care le primeşti în pragul biroului sau al casei. Pe fiecare pungă (reciclată) veri regăsi ce conţine şi ora la care conţinutul pungii a ieşit din pământ. Nu uita să sortezi hârtia pungilor şi să o depui la unul dintre containerele de reciclare 😀

În fiecare zi, ceea ce se coace

Totul este crescut în ritmul natural, fără forţare, de aceea ofertele pot varia de la o săptămână la alta,uneori de la o zi la alta,  în funcţie de ceea ce se coace in gradina. Nu, nu sunt nici hormoni, nici acceleratori de creştere în roşiile mari, de şase sute de grame bucata sau tratamente pentru pastrare. Sunt si arata natural, uneori usor mai verzi cu cate o „buba”..dar cat se poate de sanatoase.

Contact Owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

Website Protected by Spam Master